Doorgaan naar artikel

SDB Planning

Welkom op het wensenportaal voor SDB Planning van SDB Groep. Dit is de plek waarop je ideeën en wensen kunt plaatsen ter verbetering en doorontwikkeling van SDB Planning. 

Op de Roadmap staan onderstaande onderwerpen:



Hoe werkt het?
Bekijk de wensen van andere gebruikers en stem op je favorieten.
Heb je een wens of suggestie die nog niet is ingediend dan kun jij deze hier indienen. Geef op een zo beknopt mogelijke manier aan wat je wens is en wat je er mee probeert op te lossen.
Je hebt 20 stemmen die je kunt geven aan een wens of je kunt de stemmen verdelen over meerdere wensen. Zodra een wens door ons in behandeling is genomen krijg je de stem(men) weer terug en kun je deze opnieuw gebruiken.

Dank je voor het deelnemen en om ons te helpen de functionaliteiten van SDBPlanning te verbeteren.


  • Populaire ideeën
  • Top ideeën
  • Nieuwe ideeën
  • Mijn Feedback

5 gevonden resultaten

  1. Ruilen van diensten over (sub) planeenheden heen

    Het zou mooi zijn als je medewerkers die over meerdere teams werken (dus over meerdere planeenheden) maar wel bekend zijn met de verschillende locaties de flexibiliteit geven om over planeenheden heen (met de juiste voorwaarden) te kunnen ruilen van dienst. Nu beperkt het systeem zich tot de eigen planeenheid waar de dienst geroosterd is.

    105 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)

    Wanneer we deze functionaliteit mogelijk willen maken dan moeten we eerst kunnen bepalen welke planeenheden voor de betreffende medewerkers in aanmerking komen.


    We hebben het idee om hier de datarechten van de medewerker voor te gebruiken.


    We willen deze functionaliteit nog steeds bouwen, maar kunnen nog geen datum noemen.

  2. medewerkers ontkoppelen van de zelfmatch

    Medewerkers schrijven zich in voor een dienst, als de dienst weer open komt de staan, blijven de medewerkers die zich hebben ingeschreven voor een dienst staan. Ook al hebben ze inmiddels een andere dienst geaccepteerd. Graag de mogelijkheid zo als dat eerder was om de medewerker die zich zelf heeft ingeschreven te ontkoppelen.

    81 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
  3. Zelfmatch op basis van Cluster indeling

    Medewerkers kunnen zich d.m.v. de zelfmatch inschrijven voor openstaande diensten binnen de organisatie. De reikwijdte van de zelfmatch wordt o.a. bepaald door bronplaneenheid, de planeenheid verdeling en de voorkeur planeenheden.

    Om te voorkomen dat je een grote hoeveelheid planeenheden in de voorkeur van een medewerker moet toevoegen en op medewerker niveau moet onderhouden, is het onze wens om binnen de zelfmatch ook op basis van beschikbare clusters de reikwijdte te bepalen.
    Clusters kunnen namelijk eenvoudig en gecentraliseerd onderhouden worden, waardoor een wijziging in een cluster direct effectief is bij de medewerkers die middels een cluster voorkeur gekoppeld zijn. Zo stel…

    21 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
  4. Zelfmatch Probelmatiek is niet zichtbaar voor de medewerker voor het inschrijven SHL

    Als een medewerker zich wil inschrijven op een openstaande dienst, dan ziet de medewerker wel de dienstcode, tijden en locatie. Maar de problematiek is niet zichtbaar.
    Juist voor Flexmedewerkers is het fijn als ze gericht kunnen inschrijven en kan lezen om wat voor type locatie het gaat.

    Als je een medewerker via het ballonnetje vraagt komt de problematie en opmerking medewerker wel mee. Op basis daarvan en de beschikbaarheid kan de medewerker een keuze maken.
    Bij zelfmatch mist dit.

    Daarom graag de problematie en opmerking medewerker toevoegen aan de openstaande diensten voor Zelfmatch.

    Alvast bedankt

    2 stemmen
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
  5. Mdw niet meer kunnen vragen dienst bij een 'lege' afwezigheid SHL (Overlap controle bij afwezigheid, ook op dagen waar GEEN dienst staat))

    Op dit moment is het mogelijk om zonder enige signalering een mdw te vragen (ballonnetje) voor een dienst als een mdw wel een balk (afwezigheid) in het rooster heeft staan, maar dat er op die dag geen dienst met een afwezigheid staat. In het rooster en agenda is dus alleen een groene balk te zien.

    Mdw geven aan het niet wenselijk te vinden om tijdens een geplande afwezigheid gevraagd te worden.
    Met een verlofaanvraag heeft de mdw al aangegeven die dag(en) niet te willen/kunnen werken, maar toch laat het systeem het toe dat de mdw gevraagd kan worden;

    Het zou…

    1 stem
    stem

    We zijn blij dat je hier bent

    Log in om feedback te geven

    Ingelogd als (Afmelden)
    Je hebt nog over! (?) (Denken…)
  • Ziet u uw idee niet?

Feedback en Kennisbank